Floorball Academie Nederland zet een volgende stap!

Floorball Academie Nederland zet een volgende stap!

Om onze ambitie te kunnen realiseren zijn we bezig om op verschillende plekken in Nederland het FAN concept vorm te geven. Samen met Jasper Meijer (Amsterdam), Daan Henningheim (Nijmegen) en Berend Poots (Rotterdam) gaan we een beweging opzetten die het volgende creëert:

Floorball Academie Nederland is een professionele, marktgerichte onderneming die inspeelt op de behoeften van de sporter van jong tot oud. Wij stimuleren en ontwikkelen kwalitatieve producten en diensten die bijdragen aan een ‘leven lang genieten van Floorball’. Door het aangaan van samenwerkingsverbanden met verschillende partners creëren we kennisdeling, dat zorgt voor een dynamische en vernieuwende sportontwikkeling. Onze ‘brand purpose’ luidt: “Wij brengen mensen in beweging en creëren persoonlijk ondernemerschap”.

Floorball Academie Nederland wil het noorden, westen, oosten en zuiden van Nederland inspireren en stimuleren om op een verantwoordelijke manier Floorball te spelen. De sport Floorball krijgt mensen in beweging en zal bijdragen aan een actieve leer- en leefstijl. Wij willen mensen doen inzien dat zij verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. Door mensen zelfbewust, zelfstandig, verantwoordelijk en betrokken te houden bij de sport Floorball, dragen wij bij aan een proces waarbij de sporter zich een leven lang kan ontwikkelen. Alle acties die wij ondernemen dragen bij aan het realiseren van onze ‘brand purpose’.

De floorball academies werken op maat en staan voor kwaliteit en ondernemerschap. De floorball academies moeten uitgroeien tot een professioneel regionaal kenniscentrum op het gebied van floorball dat bijdraagt aan sportstimulering onder verschillende doelgroepen van jong tot oud. Op deze manier dragen wij bij aan een ‘leven lang genieten van Floorball’.

Als je ideeën, vragen hebt of een samenwerking wilt opzetten dan kun je met ons in contact komen door een mail te sturen naar: info@floorballacademie.nl

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie