Materiaal

Materiaal 200x200

Om uw activiteiten op school, in de gemeente of op andere locaties tot een succes te maken ondersteunen we vanuit de FAN met verschillende materialen. Van boarding en sticks tot lesmateriaal, wij kunnen een op maat traject voor u realiseren. Middels ons aanvraag formulier (link) helpen wij u graag verder.

Clinics

Clinics 200x200

Van jong tot oud brengen wij de doelgroep in beweging. Vanuit ons floorball educatie concept (link blog sporteducatie) werken we in een clinic altijd toe naar het (beter) leren spelen van een floorball wedstrijd. Onze geschoolde trainers zorgen voor de juiste begeleiding om er een feest van te maken. Naast het verzorgen van een clinic dagen we u uit om met ons een vervolg te ontwikkelen waardoor we duurzame sportontwikkeling realiseren voor uw doelgroep.


Scholing

Scholing 200x200

Als kenniscentrum op het gebied van floorball- en sportontwikkeling investeren we graag in het scholen van (vak)docenten, buurt(sport)coaches, combinatie functionaris, trainers en andere sportaanbieders. Wij geloven dat sportstimulering bij de aanbieder begint. Naast de scholing ontwikkelen we ook lesmateriaal dat voor uw locatie en doelgroep te gebruiken is. Kijk eens onder Mediatheek voor al het lesmateriaal.