Where the heart meets floorball

Where the heart meets floorball

Floorball is een van de snelst groeiende teamsporten in de wereld en daar wil jij toch bijhoren… Een snelle, stoere maar vooral een intensieve sport die voor jong en oud toegankelijk is. Als je eenmaal de kracht van deze sport ervaren hebt wil je niks meer anders. Deze sport weet je te raken en vandaar ook onze slogan “where the heart meets floorball”.

Floorball Academie Nederland helpt je om dit gevoel te creëren. Wij ondersteunen verschillende doelgroepen in het onderwijs, gemeenten en bedrijven. Kijk eens op onze site voor (les)materiaal dat je kunt gebruiken en welke diensten wij aanbieden. Wij zijn er klaar voor om de sport floorball in Nederland tot een ongekende hoogte te stuwen. Wij doen dat met een enorme bevlogenheid vanuit onze waarden: Nieuwsgierigheid, Ondernemerschap en Impact.

Laten we elkaar eens ontmoeten op het veld en kijk voor ons aanbod eens op het youtube kanaal Floorball Academie Nederland

Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie