Olympic Moves floorball

Vrijdag 5 februari organiseren wij de voorronde floorball Olympic Moves in Groningen. Om meer middelbare scholieren samen (meer) te laten sporten zijn de partners, KVLO, NOC*NSF, Coca-Cola en Zilveren Kruis, in 2003 ‘Olympic Moves’ gestart. Olympic Moves is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Het is een jaarlijkse competitie tussen scholen uit het voortgezet onderwijs, waarbij scholieren elkaar op school, regionaal en daarna nationaal uitdagen om het kampioenschap voor scholen. Via selectieprocedures op school en meer dan 75 regionale finales komen jaarlijks leerlingen van 300 scholen, dit is bijna de helft van alle middelbare scholen, in beweging met Olympic Moves.

Floorball zit al vanaf het begin in dit programma en is een populaire (school) sport. Om jullie alvast in de stemming te brengen voor dit evenement hebben we met spelers van FC Groningen een teaser gemaakt. Simon Tibbling en Rasmus Lindgren zijn bekend met deze geweldige sport. Kijk maar!

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.