Floorball, een populaire schoolsport

Floorball, een populaire schoolsport

De dagen rondom Kerst word er in Groningen weer volop floorball gespeeld. Tijdens de sportdag van het Willem Lodewijk Gymnasium maakt floorball natuurlijk onderdeel uit van het programma. Op 3 velden strijden de teams om de prijzen. Het Reitdiep college neemt het stokje over en zullen de leerlingen in aanraking laten komen met deze laagdrempelige sport. Het Ubbo Emmius in Stadskanaal organiseert een sportdag op 22 december waarbij maar liefst 44 teams (ruim 200 leerlingen) vrijwillig kiezen voor de sport floorball (naast volleybal, basketbal, badminton en streetdance). Dit zijn mooie ontwikkelingen voor de schoolsport floorball en dat zien we ook terug in het aantal aanmeldingen voor de Olympic Moves floorball. Elk jaar blijven (ook landelijk) de aantallen stijgen. Daar zijn we enorm trots op!

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie