Multicourt floorball Canisius College Nijmegen

Multicourt floorball Canisius College Nijmegen

De Floorball Academie investeert op meerdere plekken en met meerdere partners in het concept ‘schoolsport’. Wij willen een bijdrage leveren om de jeugd in beweging te brengen en te houden. De samenwerking met Sepcourt heeft geresulteerd tot een multicourt waarop floorball gespeeld wordt.

Donderdag 28 september is het multicourt bij het Canisius College in Nijmegen geopend waar ook het 1e floorball veld is gerealiseerd. In samenwerking met Sepcourt is er een buiten boarding gerealiseerd waardoor de transfer naar de floorball sport optimaal is.

Spelers van Floorball Flames Nijmegen waren hierbij aanwezig om te laten zien hoe deze sport gespeeld word maar ook om de samenwerking tussen school en sportclub te versterken. Het doel van de academie is om ‘Urban Sport’ meer onder de aandacht te brengen waarbij het kind eigenaar is van zijn eigen speelomgeving.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie