Geslaagde clinic NN group

Geslaagde clinic NN group

Onlangs hebben we voor 24 trainees van de NN group (Nationale Nederlanden) een clinic floorball verzorgd. In samenwerking met Jordy Veth, program & talent manager, hebben we ervoor gekozen om de deelnemers kennis te laten maken met deze fantastische sport en daarnaast een stukje teamontwikkeling te creëren.

Een vaste waarde binnen de clinics en scholingen van de FAN is dat we de deelnemers zo snel mogelijk willen laten spelen en toewerken naar een teamidentiteit. De kracht van de sport floorball is dat iedereen op zijn niveau snel tot spel kan komen. Door eenvoudig wat basisprincipes aan te leren merk je dat er snel en veilig gespeeld kan worden. Van daaruit kijken de professionals van de FAN wat de deelnemers nodig hebben om ontwikkeling te realiseren.

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijfsport programma neem dan gerust contact met ons op.

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie