Floorball Academie Noord naar Let’s Gro

Floorball Academie Noord naar Let’s Gro

Geen tijd om aan een gezonde lifestyle te denken? Laat je inspireren tijdens de workshop The Floorball Experience tijdens het Let’s Gro festival o.l.v. studenten sportkunde (Sport Gezondheid en Management).

Floorball Academie Noord gaat op 10 november 2016 een workshop houden tijdens het Let’s Gro festival. Deze wordt gehouden in de nieuwe Raadszaal vanaf 3 uur tot half 5. Verder is er de mogelijkheid om tussen 13.00 en 17.00 uur een potje floorball te spelen op het Waagplein.

Workshop: Er wordt veel van onze tijd gevraagd (school, werk en privé) en daardoor is het soms moeilijk om tijd voor jezelf te maken en om te gaan bewegen. Hoe kun je hier invloed op uitoefenen en weer eigenaar zijn van je eigen leefstijl? In deze workshop leren we je middels ‘community based practice’ hier vorm aan te geven. Creëer je eigen sport community!

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie