Succesvolle start bedrijfssport

Succesvolle start bedrijfssport

Arnhem, 19-6-2017

Floorball bedrijfssport Papendal succesvolle aftrap

 Op donderdag 11 mei werd er een floorball clinic gegeven voor alle geïnteresseerde medewerkers van Papendal door de oud bondscoach Daan Henningheim. Doel hiervan was de aftrap van het floorball bedrijfssport programma. De FAN (Floorball Academie Nederland) probeert hiermee een nieuwe doelgroep te bereiken en enthousiast te maken voor een frisse en snelle sport.

 In totaal deden er  13 medewerkers vanuit verschillende organisaties mee. Sport en Zaken, NOC*NSF, Kiwa ISA Sport B.V en de Gelderse Sport federatie waren vertegenwoordigd. De deelnemers hebben kennis gemaakt met de sport die toch meer lijkt op ijshockey dan op veld hockey. Twee kanten van de stick gebruiken, passen met je voet en een flinke schouderduw hoort er bij. Het spel wordt gespeeld op een veld ter grootte van een zaalvoetbalveld en langs de randen staat een 50cm hoge boarding die te gebruiken is voor passing of om een speler voorbij te spelen. De intensiteit is hoog terwijl de sport relatief makkelijk is voor beginners. Plezier en even het hoofd leegmaken tijdens een drukke werkdag staat hierbij centraal.

Na de zomer komt er een mini 4 vs 4 toernooi waarbij de teams zich kunnen opgeven in groepen van 4 tot 6 personen.

Meer informatie over floorball? Daan.henningheim@geldersesportfederatie.nl

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie