Floorball Academie Nederland stimuleert mensen om in beweging te komen en dus ook op de werkvloer. In samenwerking met Stichting Sport & Zaken bieden we een compleet pakket aan om vitaliteit te doen vergroten bij een grote groep Nederlanders. Velen van ons kennen het belang van bewegen maar vinden de stap toch nog te groot. Floorball is een uitdagende, dynamische en zeer laagdrempelige sport die werknemers de kans biedt om (snel) in actie te komen.
Het hoge tempo en de intensiteit maken Floorball tot een attractieve activiteit met een hoge mate van succes beleving. Doordat het een teamsport is die snel te spelen is (weinig belemmerende regels) merken we uit ervaring dat teams zich ontwikkelen waardoor het spelniveau omhoog gaat.
Naast het bevorderen van de teamgeest en een socialiserend karakter, heeft Floorball een positief effect op de gezondheid van de deelnemers. Zowel werknemers als werkgevers komen sterker uit de strijd!

bedrijf

De FAN (Floorball Academie Nederland) biedt een compleet pakket aan voor uw bedrijf om zo te ervaren wat deze sport voor u kan betekenen.

Floorball:
– Zorgt door de laagdrempeligheid als sport voor een snelle succesbeleving waardoor de motivatie om te bewegen toeneemt;
– Heeft door het intensieve karakter een zeer positief effect op uw hartslag frequentie;
– Verhoogd het uithoudingsvermogen, wat de kans op hart- en vaatziekten verkleint;
– Draagt bij aan de opbouw van meer ‘goed’ cholesterol (HDL);
– Bevordert het functioneren in teamverband

Als u geïnteresseerd bent of u wilt meer informatie neem dan met ons contact op. U kunt ook op de site van Stichting Sport & Zaken kijken voor het complete programma.