Floorball Festival in het basisonderwijs

Floorball Festival in het basisonderwijs

Wil jij ook zo graag floorball spelen? Met het concept “Floorball Festival” in het BO, bieden wij een programma aan waarbij we inzetten op een sportbeleving. Namens de Floorball Academie organiseren wij (studenten Sport, Gezondheid en Management HG) floorball toernooien en werken we toe naar een afsluitend evenement (het Festival). Met veel enthousiasme verzorgen wij toernooien op Basisscholen in Groningen en omstreken. Hiermee willen we kinderen op een leuke en enthousiaste manier in beweging brengen. Ervaring leert dat de sport makkelijk te spelen is voor de kinderen. Zodra de kinderen een stick in hun handen krijgen, voelen ze het fanatisme opkomen. De kinderen maken zelf teams, jongens en meisjes door elkaar. Aan het einde van het schooljaar wordt een groot Streetfloorball toernooi georganiseerd. Wil je als Basisschool je hier op voorbereiden, en is floorball iets voor jou? Neem dan snel contact met ons op!

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie