KVLO de Noorder en floorball

KVLO de Noorder en floorball

Donderdag 2 februari 2017 organiseert de Noorder (Noordelijke afdeling van de KVLO) haar jaarlijkse  docententoernooi floorball. Dit jaar organiseert het Ubbo Emmius in Stadskanaal het evenement in het Pagedal Stadskanaal. In samenwerking met de floorball academie willen we de docenten in aanraking laten komen met de Zwitsers variant (4:4 met keeper) en het groot veld (6:6 met keeper). Op veel scholen leeft nog steeds het idee dat floorball (ook dan wel bekend als unihockey) 4:4 gespeeld word met kleine goals.

Juist voor leerlingen is het enorm uitdagend om te ervaren hoe de sport floorball gespeeld word met een keeper erbij. Dit merken we o.a. door de toename van het aantal aanmeldingen voor Olympic Moves floorball. Dit jaar starten we met het spelen van groot veld en zal dit ook terugkomen tijdens het afsluitende evenement in Amsterdam.

Wil je dit zelf ervaren als sectie? Geef je dan snel op: sbraspenning@ubboemmius.nl

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie