People Culture Week Capgemini

People Culture Week Capgemini

Capgemini organiseert één keer per jaar de zogenoemde ‘People Culture Week’. Een week die in het teken staat van de medewerkers, en wat er vanuit de werkgever zo al voor hen georganiseerd wordt. De sportcursussen van Capgemini (tennis/squash/fietsen/etc.) is één van de programma’s die Capgemini in deze week graag intern wil promoten. Doel van dit programma is: “mensen bekend maken met het sportprogramma (nog niet iedereen weet dat er een bedrijfssportprogramma is) en nieuwe aanmeldingen genereren voor de programma’s”. In dit kader word ook deze week floorball aangeboden door de FAN.

In het bedrijfsrestaurant staat een ‘sportdesk’ waar flyers van het programma liggen. De sportactiviteiten zelf vinden plaats in de lobby bij het auditorium. Dit doen we om zo laagdrempelig mogelijk sportaanbod te creëren. Eén van de trainers van de FAN zal daarom in het restaurant mensen enthousiasmeren om ze uit te nodigen naar beneden te komen. Dit is nodig om medewerkers in beweging te krijgen.

Het totale sportprogramma van Capgemini is te vinden op de site waaronder ook het aanbod van floorball. Als medewerkers meer informatie over het programma willen of zich in willen schrijven voor een cursus floorball, dan kan dat via deze website. Medewerkers die geïnteresseerd zijn in floorball kunnen hun naam + e-mailadres achterlaten. In juni wordt er weer een team vanuit Capgemini ingeschreven voor het bedrijventoernooi in Utrecht, bij UFC Utrecht. Dit is een goed voorbeeld van duurzaam sportbeleid en we zijn als FAN trots op deze samenwerking.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie